Eerste blog!

Eerste blog!

Eigenlijk best wel spannend, zo’n eerste blog! Maar ook wel heel erg leuk!
Allereerst ga ik jullie uitleggen waarom. Wáárom een blog?
Nou…
Ik vind het zelf heel leuk om zo nu en dan een stukje te schrijven. En sinds we in ons nieuwe huis wonen, merk ik dat ik ook graag wat meer over ons huis wil delen. En ik denk dat jullie het ook wel leuk vinden om te lezen wat ik in huis heb 😉 En natuurlijk zal ik zo nu een dan eens een product uitlichten, en wat tips delen voor bijvoorbeeld het schilderen van een muurtje… Allemaal leuke dingen dus!

Maar goed, ik kan het niet alleen!

1x in de maand zal (Jessica) een stukje schrijven over haar interieur, kringloopvondsten en misschien zelfs wat leuke DIY’s delen!
Ik volg deze mama van 2 (oh ja, óók 2 jongens) al een hele tijd inmiddels. Ik hou van haar #scandinavischretro stijltje, zoals ze het omschrijft in haar bio. Precies raak.

Ook zal ik elke maand een mede-ondernemer aan het woord laten. Dat is niet om ‘gewoon maar wat vulling’ te hebben op mijn blogpagina. Ik heb geen collega’s, maar inmiddels heb ik wél een leuke groep mede-ondernemers/webshophouders waar ik regelmatig contact mee heb. Samen sparren, ideeën uitwisselen… elkaar helpen! En ik weet heel zeker, dat jullie de webshops heel erg leuk gaan vinden!

Van cadeautjes tot kleertjes, van speelgoed tot kinderfeestjes, van sieraden tot vloerkleden… Echt vanalles is er online te vinden, en er zitten zulke leuke dames achter deze toffe shops!

Zo is het denk ik wel even genoeg voor een eerste blog, met eigenlijk maar heel weinig inhoud 😉
Ik hoop toch dat jullie het leuk vonden om te lezen, en

Geef een reactie

De waardering van www.aandewand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 79 reviews.

preloader