Sassefras: voor kleine meisjes

Hoi, ik ben Saskia, hét gezicht achter Sassefras. Ik ben getrouwd en moeder van een stoere meid van bijna 11 jaar en een lief jongetje van bijna 7 jaar.

Sassefras is een webwinkel met speelgoed voor kindjes van 0 tot 6 jaar. Ik richt mij vooral op kleine meisjes, maar je vindt ook producten in de shop waar kleine jongetjes ook prima mee kunnen spelen.

Waarom ik mij dan speciaal richt op meisjes?
Ik heb altijd al graag moeder willen worden en dan zag ik vooral voor me hoe ik dan samen met mijn kleine meisje zou spelen. En dan niet met auto’s, maar met poppen en barbies. Ik had zelfs een aantal poppen en barbies van mij speciaal voor haar bewaard. Jammer genoeg voor mij vindt mijn dochter poppen het vreselijkste wat ooit is uitgevonden en ze wil er dan ook absoluut niks van weten.

De webshop is voor mij dus een manier om al die leuke meisjesdingen toch een soort van te beleven. Daarom vind ik het ook altijd enorm leuk om foto’s en reacties van klanten te krijgen.

Een eigen webshop leek mij altijd heel erg leuk. Lekker je eigen baas zijn en je eigen tijd indelen. Dus in juli 2015 heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met uitzoeken hoe dat dan eigenlijk werkt, een webshop. Welke regels er allemaal zijn en waar je aan moet voldoen. Ik wil natuurlijk wel dat alles goed geregeld is en dat mijn webshop zich aan de wet houdt.

In december 2015 heb ik het officieel gemaakt door me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat gaf mij een gevoel dat ik toch serieus was en dat het geen hobby was. Ik wou serieus genomen geworden. De webshop was alleen toen nog niet klaar. Daar bleek toch best nog wat tijd in te zitten en uiteindelijk is de website dan ook pas op 1 juni 2016 online gegaan. Mijn dochter zat al op de basisschool, maar mijn zoontje was toen nog een klein mannetje wat gewoon thuis was. Dat was dus best pittig en duurde het allemaal wat langer dan ik had verwacht. Inmiddels gaan ze beide naar de basisschool en werk ik wanneer zij op school zitten.

Ik vind vooral het zoeken naar nieuwe producten een hele leuke uitdaging. Ik probeer altijd producten uit te zoeken die ik leuk vind, maar die mijn klanten hopelijk ook leuk vinden. Verder probeer ik met de producten keuze ook op te letten op het milieu. Ook de interactie met klanten vind ik helemaal geweldig, want van blije klanten word ik weer blij. Kindjes die zo blij zijn als ze spelen met mijn producten. Dat is gewoon zo enorm leuk om te zien en maakt mijn hele dag goed.

En om jullie kindjes ook blij te maken kun je deze hele week nog shoppen met 10% korting door de code “GQHSW3RW” te gebruiken.

Instagram: @sassefras.nl
Website: https://sassefras.nl/

Geef een reactie

De waardering van www.aandewand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
preloader