Pro Finish Stucco is een prachtige wand- en vloer afwerking die – afhankelijk van de manier van aanbrengen – verschillende uitstralingen geeft.
Kies je voor een en rustig ‘fluwelen’ effect, of toch voor een stoere betonlook? Met Pro Finish stucco is het allemaal mogelijk. En door het gebruik van een finish kan een extra effect worden gemaakt.

bekijk het instructiefilmpje

 

Verwerking
Door het ‘kant en klaar systeem’ is Pro Finish Stucco een stuk eenvoudiger aan te brengen dan andere vergelijkbare wand producten. Het wordt als een pasta product geleverd en hoeft dus niet te worden gemengd. Het aanbrengen gebeurt met een spaan en de voorstrijk en (eventueel) finish kunnen met een roller worden aangebracht.
Neem gerust contact op voor meer uitleg. En wil je liever niet zelf aan de slag? Je kunt het ook laten verzorgen door een ervaren verwerker. Neem ook hiervoor gerust contact met ons op. Mogelijkheden genoeg!

 

 

Toepassingen
Pro Finish Stucco kan veelzijdig worden toegepast als decoratieve wand in een woonkamer, slaapkamer of hal. Maar door de zeer goede afwasbaarheid is Pro finish Stucco ook erg geschikt als bijvoorbeeld achterwand voor een keuken, in de badkamer of in het toilet. In combinatie met de juiste finish wordt de wand aangepast voor gebruik naar wens.

Pro Finish Stucco kan in vrijwel alle kleuren gemaakt worden. Wilt u een andere kleur dan de kleuren uit de shop? Neem dan contact met ons op!

Finishes
Voor decoratieve doeleinden, bijvoorbeeld een hal of woonkamer, hoef je geen finish te gebruiken. Maar dit kan natuurlijk wel!

In het Pro finish assortiment bevinden zich een viertal verschillende finish mogelijkheden:
Clear Finish:  een goed afwasbare neutrale afwerking met een matte uitstraling, geschikt voor de meeste toepassingen voor o.a. keukens en badkamers.
White Finish: een transparant witte effect finish met matte uitstraling,  afwasbare bescherming tegen vervuiling e.d. geeft een soort van cement sluier effect.
Grey Finish: een transparant grijze effect finish met een matte uitstraling,  afwasbare bescherming tegen vervuiling e.d. geeft een soort van patina effect.
2K Heavy Duty: Matte 2 componenten afwerking voor wanden en vloeren die zwaar belast worden.

 

bekijk-de-fotos

naar-de-shop