Pien.pants.and.more

Dit handgemaakte baby- en kinderkleding “merk” – zoals je het inmiddels wel mag noemen – is één van mijn favoriete shops die ik heb leren kennen via Instagram. Voor de kids bestel ik hier geregeld. Zijn jullie ook benieuwd naar “Pien”😉 hieronder stelt ze zich voor!

Mijn naam is Pauliene, 29 jaar, getrouwd en moeder van 2 kids, Willem (april ’15) & Matthijs (jan ’19) en ik ben het gezicht achter Pien Pants & More en ik maak baby- en kinderkleding.

Sinds april ’18 sta ik ingeschreven bij de KvK maar ik naai al wat langer (feb ’16).

Vanaf kinds af aan was ik altijd wel creatief bezig. Tekenen, verven, sieraden maken en heel soms maakte ik een kussenhoesje achter de naaimachine van m’n moeder. Dus van een vreemde heb ik het niet😉.

Nadat de oudste was geboren zag ik kleding voorbij komen op Instagram waarvan ik dacht: ‘dat kan ik zelfs ook!’. Zo kocht ik in een bui bij de Kruidvat een naaimachine voor een prikkie en begon ik te naaien. Zo begon ik met een broekje, vandaar dus ook de naam ‘Pien pants’. Hierbij is het niet gebleven, dus je raad het al, daar staat de ‘& more’ voor.

Inmiddels is de collectie aardig uitgebreid met verschillende soorten kledingstukken, heel veel stoffen (iets te veel soms) en sinds dit jaar een website!

Naast het naaien van kleding en andere artikelen werk ik nog 2 dagen als doktersassistente. Inmiddels werk ik dit jaar ook alweer 10 jaar bij dezelfde werkgever! Hier werk ik parttime en vind het toch heerlijk om in de avond even achter de naaimachine te kruipen en wat ‘me-time’ te hebben.
Hoewel dit naaien toch mijn hobby is, die maar een klein tikkeltje uit de hand gelopen is, geniet ik van elke bestelling. En nog leuker is als klanten terugkeren!

Tijdens deze vakantie heb ik natuurlijk genoten van mijn gezin en vakantie maar ook hard gewerkt aan de collectie.

Vanavond gaat mijn webshop weer open en zal de nieuwe collectie online staan!

Ik heb dan wat voorraad waardoor ik hoop dat ik de levertijd kan beperken. Elk item wordt met de handgemaakt, dit kost natuurlijk tijd maar ik doe het met heel veel liefde en plezier en geniet
van elk kledingstuk! Daarbij is je kledingstuk ook uniek en niet 1 uit 1000 zoals de ‘grotere’ winkels en let ik op de stofkeuze dat deze fijn voor de huid is van de kleintjes (OEKO-Tex & GOTS). Zo heb ik dus favoriete stofdesigners zoals Eva Mouton en See You At Six.

Elk item wordt met de handgemaakt, dit kost natuurlijk tijd maar ik doe het met heel veel liefde en plezier

Heb je nou dit alles gelezen en heb ik het je aantrekkelijk gemaakt om wat te bestellen? Met de code ‘adwpp’ krijg je 20% korting bij 3 artikelen of meer.
Deze code is geldig vanaf vanavond 20.00 uur (website live) t/m 30 september.

Liefs van Paulien

Geef een reactie

De waardering van www.aandewand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 95 reviews.
preloader