Ik ben Irma, de eigenaresse van Aan de wand. Ik ben 30 jaar, getrouwd, we hebben twee zoontjes, Jan (apr.2016) en Ties (jan.2018).

De wens was er altijd: als er kinderen zouden komen dan wil ik thuis zijn. Dus van het een kwam het ander… In 2016 werd onze zoon Jan geboren, en na een paar maandjes ‘zwangerschapsverlof’ ben ik begonnen met het opzetten van de webshop. En sinds 27 januari 2016 is www.aandewand.com online!

 

Waar komt ‘aan de wand’ vandaan?

In eerste instantie was het idee om een soort van behang-webshop te beginnen. Maar toen ik eenmaal bezig was, en zag wat voor leuke producten er allemaal
nog meer zijn voor aan de muur, heb ik het hele plan omgegooid. De naam kwam eigenlijk heel spontaan, en bleef hangen.

De producten

De naam zegt eigenlijk al genoeg… In de webshop vind je producten voor ‘aan de wand’. Naast een basiscollectie behang en stucco vind je hier ook leuke, unieke producten van kleine ondernemers, zoals de handgemaakte showrekken van Het Noteboompje, de zelfgemaakte kaartjes van Kleur-Design en de posterframes – gemaakt op een werkervaringsplek – van Pepermints.

En verder…

Iedere keer komen er weer nieuwe producten bij. Onlangs zijn er ook posterframes en nieuwe kalenders toegevoegd aan de shop, en binnenkort komen
er nog meer leuke items bij!

Mis je nog iets in de webshop, of heb je een vraag… Stuur me dan een mailtje of appje (bellen mag natuurlijk ook)!

Oh, en eind 2016 is de webshop goedgekeurd door Stichting Webwinkelkeur! Trots!