Plek voor muurinspiratie

Eerste blog!

Eigenlijk best wel spannend, zo’n eerste blog! Maar ook wel heel erg leuk!
Allereerst ga ik jullie uitleggen waarom. Wáárom een blog?
Nou…
Ik vind het zelf heel leuk om zo nu en dan een stukje te schrijven. En sinds we in ons nieuwe huis wonen, merk ik dat ik ook graag wat meer van ons huis wil delen. En het leek me leuk om een centrale plek te creëren waar je muurinspiratie kunt opdoen.
Natuurlijk zal ik ook zo nu en dan eens een product uitlichten, maar ook wat tips delen voor bijvoorbeeld het schilderen en behangen van een muurtje… Allemaal leuke dingen dus!

Maar goed, ik kan het niet alleen!

De komende tijd zal Jessica stukjes schrijven over haar interieur, kringloopvondsten en misschien zelfs wat leuke DIY’s delen!
Ik volg deze mama van 2 (oh ja, óók 2 jongens) al een hele tijd inmiddels. Ik hou van haar #scandinavischretro stijltje, zoals ze het omschrijft in haar bio. Precies raak.

Ook Denise zal de komende tijd leuke en inspirerende veranderingen van haar mooie (eerste!!) huisje delen. Ze heeft zó veel leuke plekjes in huis, ik ben verliefd, en stiekem een beetje jaloers…

Ook zal ik af en toe een mede-ondernemer aan het woord laten. Dat is niet om ‘gewoon maar wat vulling’ te hebben op mijn blogpagina. Ik heb geen collega’s, maar inmiddels heb ik wél een leuke groep mede-ondernemers/webshophouders waar ik regelmatig contact mee heb. Samen sparren, ideeën uitwisselen… elkaar helpen! En ik weet heel zeker, dat jullie de webshops heel erg leuk gaan vinden! En natuurlijk mét leuke (kortings)acties. Dus lees mee!

Een cadeautje!
Ik heb natuurlijk om te vieren dat mijn blog online is een leuke kortingscode! Yeah!
Met de code “BLOG” krijg je tot en met 22 september 10% korting op alles in de shop! De code is geldig t/m 15 september.

Dit regenboogje vind je in de shop, en de salopette is van… jawel! Lees hieronder verder!

Daarnaast heeft mijn lieve mede-onderneemster Pien.pants.and.more ook een leuke kortingscode om te vieren dat haar nieuwe collectie online staat!
Wat de kortingscode is lees je hier in haar blog!

Zo is het denk ik wel even genoeg voor een eerste blog, met eigenlijk maar heel weinig inhoud 😉
Ik hoop toch dat jullie het leuk vonden om te lezen, en ook de komende blogs met plezier gaan lezen!

Liefs,
Irma

Geef een reactie

De waardering van www.aandewand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
preloader