Blog Denise – Fotolijst DIY

Toen ik het berichtje van Irma zag twijfelde ik geen moment en dacht ik, ja dit wil ik zeker een keer proberen! Een gastblog, super leuk idee en nog leuker om ideeën met jullie te kunnen delen.

Mijn naam is Denise, ik ben 24 jaar en op Instagram kunnen jullie me vinden
onder de naam @huisjedg

Mijn naam is Denise, ik ben 24 jaar en op Instagram kunnen jullie me vinden onder de naam @huisjedg

Een hoekje waar je net niet van weet wat je ermee moet doen.

We hebben het allemaal in huis. Een hoekje waar je net niet van weet wat jer ermee moet doen. Bij mij was dat zeker het hoekje bij de eettafel waar ik een ladekast heb geplaatst. Op deze kastjes wilde ik iets leuks creëren want, de kastjes waren wit de muur was wit en alleen aan de zijkant had ik een strook groen geschilderd… Kortom: een beetje saai!

Het idee van schilderijen in verschillende vormen en maten bij elkaar plaatsen sprak me al snel aan, maar ik wilde niet in de muur boren of spijkers erin slaan. Hoe doe je dat dan?

Er is eigenlijk een hele simpele oplossing! Een schilderijenplank!

Je kent hem vast wel zo’n plankje die je leuk op de muur kunt monteren bijvoorbeeld boven de bank of in de slaapkamer en er dan precies een randje is om schilderijen op te zetten. Nou die dus, kan je natuurlijk ook gewoon op een kastje neerzetten (een klein antislipmatje kan handig zijn tegen het glijden)! Om hem niet enorm op te laten vallen heb ik gekozen om deze ook in het wit te nemen maar er zijn natuurlijk meer kleuren verkrijgbaar.

Dus nu aan de slag met stylen!
Groot, klein, rond, vierkant, zwart, felle kleuren en ga zo maar door, kies de fotolijsten die jij leuk vindt en ga ermee aan de slag.

Zelf heb ik nog een kleine DIY uitgevoerd met mijn fotolijsten, lees je nog even mee?

DIY – fotolijsten

Niet alle foto’s vind ik even mooi met een achtergrond karton van het fotolijstje en wil je soms gewoon lekker doorschijnend laten. Dus ik heb de fotolijsten eerst een kleurtje gegeven wat ik zelf mooi vond staan (let op gebruik hiervoor dus gewoon lekker oude fotolijsten) en heb de achterkant eruit gehaald.

Als je dan de lipjes omkrult naar buiten, dus niet richting het glas, kan je een klein strookje dubbelzijdig tape op de randje plakken en kan het glas er weer op. Klein dubbelzijdig tapeje aan de foto of kaart welke je op wilt hangen aan het glas en je plakt het er zo op! Taadaa

Plak met dubbelzijdig tape het glas weer op het randje van de lijst
Wissel gerust de fotolijsten af met een magneetbord, kaarsen, vakantieaanwinsten of een plantje en creëer steeds een ander leuk hoekje!

Ik hoop dat je mijn tips leuk vindt en dat ik je heb geïnspireerd om zelf ook aan de slag te gaan.

Succes met de kale hoekjes in huis!

Liefs, Denise

Geef een reactie

De waardering van www.aandewand.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 96 reviews.
preloader